Hårförlängning metoder | Allt om löshår & hårförlängning

Metoder

    

           Bonding                        Clips-On                 Clip-On Volume

    

           Löslugg                     Keratinvax                  Microringar

    

         Ringhair                         Tejpträns                       Träns

  

   Weaving/Flätning              Lim-metod

Français English Deutsch Italiano Español Chinese

Löshår skola

Här kan du läsa allt om löshår. När man bestämt sig för att skaffa nytt löshår, vet inte man riktigt vart man ska börja, eftersom det finns så många olika namn för samma sak och det är ett stort utbud av olika produkter på marknaden, både bra och dåligt hår. Det är väldigt svårt att veta skillnaden mellan olika kvaliteter och olika metoder, som finns på den svenska marknaden. Allt hänger på kunskap och därför har vi gjort det lätt för dig att skaffa de grundläggande kunskaper om löshåret, så att du kan skaffa just det håret som passar bäst dina inkomster och dina krav.