Löshår träns | Allt om löshår & hårförlängning

Träns

 

Träns (weft) – är bara löshåret utan fästena, finns oftast i 120-150 cm, alltså bred. Man klipper tränsen i önskade bitar och köper separat fästena, beroende på vilken metod man är ute efter. Allt från tejpmetoden till weaving metod kan tränsen användas till. Finns i både syntetiskt och äkta hår. Man kan även köpa separat clipsen och tränsen för att sedan sy in clipsen på tränsen men ofta blir det samma prismässigt, man sparar inte mycket på det utan bara förlorar en hel del tid på att sy in clipsen. Det är inget svårt jobb men det är tidskrävande. Det positiva är att man kan dela tränsen i önskade delar som kanske inte går att köpa. Man kanske vill ha 20 st tränsar och att varje träns är 5 cm bred.

Français English Deutsch Italiano Español Chinese

Löshår skola

Här kan du läsa allt om löshår. När man bestämt sig för att skaffa nytt löshår, vet inte man riktigt vart man ska börja, eftersom det finns så många olika namn för samma sak och det är ett stort utbud av olika produkter på marknaden, både bra och dåligt hår. Det är väldigt svårt att veta skillnaden mellan olika kvaliteter och olika metoder, som finns på den svenska marknaden. Allt hänger på kunskap och därför har vi gjort det lätt för dig att skaffa de grundläggande kunskaper om löshåret, så att du kan skaffa just det håret som passar bäst dina inkomster och dina krav.