Weaving Flätning löshår | Allt om löshår & hårförlängning

Weaving/Flätning

Weaving/Flätning – träns längder sys in i inbakade flätor som gjorts vågrätt på bakhuvudet av det egna håret. Kräver att det egna håret är minst 15 cm. Man väljer att sätta löshåret i 1 till 4 rader beroende på hur långt och tjockt hår är man ute efter. Det tar ca en timme per rad. Det ska även tas hänsyn till hur det egna håret ser ut.

Kan inte lossna förrän man själv tagit ut det. Håret får ett mer naturligt fall eftersom löshåret består av träns längder istället av små slingor. Om man har mer än två rader av flätor syns kanten väldigt ofta. I början kan förlängningen kännas riktigt obehaglig och det kan klia i hårbotten, särskilt om flätorna är hårt flätade, men känslan försvinner efter att flätorna blivit lite lösare. Flätorna får varken vara för hårt åtdragna eller för lösa, fluffiga. Ditt eget hår blir trassligt och torrt på just dessa ställen tränsen var fastsytt. Om ditt hår växer fort så hänger hela tyngden av tränsarna på samma ställe, vilket kommer att skada håret. Ditt eget hår orkar inte hålla så tunga delar utan att skadas. Hårförlängningen varar upp till tre månader. Borde ej förlängas om man vill ha minimalt slitage.

Om det görs professionellt kommer inte kanten att synas, vilket ofta syns.  Jobbigt att inte kunna borsta i hårbotten. Det jobbiga med alla hårförlängningar är att man inte kan kamma igenom hela håret utan att fästena stör. Många tror att de tappar mycket hår vid borttagningen men alla stråna som man skulle tappa under de tre månader har fastnat i flätan.

 

Français English Deutsch Italiano Español Chinese

Löshår skola

Här kan du läsa allt om löshår. När man bestämt sig för att skaffa nytt löshår, vet inte man riktigt vart man ska börja, eftersom det finns så många olika namn för samma sak och det är ett stort utbud av olika produkter på marknaden, både bra och dåligt hår. Det är väldigt svårt att veta skillnaden mellan olika kvaliteter och olika metoder, som finns på den svenska marknaden. Allt hänger på kunskap och därför har vi gjort det lätt för dig att skaffa de grundläggande kunskaper om löshåret, så att du kan skaffa just det håret som passar bäst dina inkomster och dina krav.