Löshår Microringar | Allt om löshår & hårförlängning

Microringar

Microringar – microringar kan användas till stickhair eller till tränsen som klippts i delar. Microringarna är gjorda av metall eller plast och sliter en hel del där fästena sitter. Eftersom fästena sitter ganska nära hårbotten kan man inte klippa bort just denna slitna del efter borttagningen utan måste vänt tills denna del växt ut, och det tar tid som vi alla redan känner till. Ringarna är små ringar som kan fästas med det egna håret. Man drar både slingan av det egna håret och löshårsslingan genom microringen och klämmer åt dem med en specialtång.  Är en av de mest skadliga hårförlängning metoderna. De som har tunt hår borde välja keratinvax metod istället för microringar, för att undvika att fästena blir synliga för allmänheten. Tror inte det finns någon som vill att alla ska kunna se att man bär på löshåret. Det är faktiskt inte så snyggt när någon står bakom en i en kö och tittar på ens fästena. Även för uppsättningar är keratinvax metoden lämpligare. Finns också microringar med silikon på insidan som skyddar håret från slitage.

Ta ut löshåret: kläm ringarna från andra hålet så öppnar ringarna sig. Finns även specialtång som kan användas för att plocka ut slingorna.

 

Français English Deutsch Italiano Español Chinese

Löshår skola

Här kan du läsa allt om löshår. När man bestämt sig för att skaffa nytt löshår, vet inte man riktigt vart man ska börja, eftersom det finns så många olika namn för samma sak och det är ett stort utbud av olika produkter på marknaden, både bra och dåligt hår. Det är väldigt svårt att veta skillnaden mellan olika kvaliteter och olika metoder, som finns på den svenska marknaden. Allt hänger på kunskap och därför har vi gjort det lätt för dig att skaffa de grundläggande kunskaper om löshåret, så att du kan skaffa just det håret som passar bäst dina inkomster och dina krav.