Europeiskt löshår | Allt om löshår & hårförlängning

Europeiskt löshår

Europeiskt hår betraktas som absolut finaste hår men svårt att få tag på precis som brasilianskt hår, eftersom det inte finns några ritualer att kvinnor ska klippa av håret vid speciella tillfällen som t.ex i Indien vid giftermålet. Detta hår är mycket tunt, mjuk och fint men kräver noggrann skötsel. Kan se lite tjockare ut än indiskt och kinesiskt hår eftersom håret är luftig.

Europeisk virgin hår är håret som aldrig kemiskt behandlats. Oftast finns i naturligt bruna och mörk blonda färger som kommer från Ryssland, Polen, Spanien och Italien. Svårt att få tag på just detta hår på grund av att många av dessa kvinnor går till frisörer och färgar, fönar, plattar, lockar och bleker håret.

Europeiskt hår är mycket mjuk och passar de flesta svenskar men har inte lika lång livslängd som indiskt hår. Håret bryts och går av lätt på grund av dess tunnhet och mjukhet. Detta hår är mycket dyrt och passar bäst de som vill ha det bästa håret och som har råd att byta ut det mot ett nytt hår inom kort.

 

Français English Deutsch Italiano Español Chinese

Löshår skola

Här kan du läsa allt om löshår. När man bestämt sig för att skaffa nytt löshår, vet inte man riktigt vart man ska börja, eftersom det finns så många olika namn för samma sak och det är ett stort utbud av olika produkter på marknaden, både bra och dåligt hår. Det är väldigt svårt att veta skillnaden mellan olika kvaliteter och olika metoder, som finns på den svenska marknaden. Allt hänger på kunskap och därför har vi gjort det lätt för dig att skaffa de grundläggande kunskaper om löshåret, så att du kan skaffa just det håret som passar bäst dina inkomster och dina krav.