single drawn löshår remy | Allt om löshår & hårförlängning

Single drawn


Single drawn remy hår –
kommer från endast ett människohuvud och därför innehåller hårstråna av alla längder. De kortaste hårstråna tas bort medan de andra stråna behålls, håret är mindre fylligt i ändarna. Upp till 10 cm kan vissa stråna vara kortare än längden som håret marknadsförs. T.ex håret säljs som 50 cm lång, då kan vissa stråna vara 40 cm. Detta hår passar de flesta eftersom ingen klippning behövs och man får en naturlig look. Billigare än double drawn, men riktigt bra kvalitet. Eftersom håret är remy ligger alla stråna mot samma riktning så att håret inte trasslar sig.

Français English Deutsch Italiano Español Chinese

Löshår skola

Här kan du läsa allt om löshår. När man bestämt sig för att skaffa nytt löshår, vet inte man riktigt vart man ska börja, eftersom det finns så många olika namn för samma sak och det är ett stort utbud av olika produkter på marknaden, både bra och dåligt hår. Det är väldigt svårt att veta skillnaden mellan olika kvaliteter och olika metoder, som finns på den svenska marknaden. Allt hänger på kunskap och därför har vi gjort det lätt för dig att skaffa de grundläggande kunskaper om löshåret, så att du kan skaffa just det håret som passar bäst dina inkomster och dina krav.