indiskt och virgin hår | Allt om löshår & hårförlängning

Virgin hår

 

Virgin hår (obehandlat) – svår att få tag på eftersom den största delen av håret kommer från Kina och Asien, och den ursprungliga färgen är mörk. Mörka färger är det lätt att hitta virgin men däremot ljusare blir det svårare. Indiskt hår med ljusa färger är väldigt nära virgin, eftersom indiska kvinnor klipper av sitt hår obehandlad (virgin), det vill säga håret utsattes ej för färgning, blekning eller andra kemiska behandlingar, till skillnad från europeiskt hår. De europeiska kvinnor besöker frisörer betydligt oftare. Därför klarar indiskt hår väldigt bra den första färgningsprocessen utan att kvaliteten ändras.

Français English Deutsch Italiano Español Chinese

Löshår skola

Här kan du läsa allt om löshår. När man bestämt sig för att skaffa nytt löshår, vet inte man riktigt vart man ska börja, eftersom det finns så många olika namn för samma sak och det är ett stort utbud av olika produkter på marknaden, både bra och dåligt hår. Det är väldigt svårt att veta skillnaden mellan olika kvaliteter och olika metoder, som finns på den svenska marknaden. Allt hänger på kunskap och därför har vi gjort det lätt för dig att skaffa de grundläggande kunskaper om löshåret, så att du kan skaffa just det håret som passar bäst dina inkomster och dina krav.