non remy löshår | Allt om löshår & hårförlängning

Non-remy hår

Non-remy  – är rätt så dåligt kvalitet eftersom alla stråna ligger huller om buller och kan komma från många givare. Oftast är det frisörer som samlat hår med borsten från golvet. Detta hår rekommenderas ej till hårförlängningar. Non-remy hår förlorar glansen ganska snabbt. Håret är jätte svår att reda ut och ingen balsammetod kan rädda ett sådant hår. Om man orkar borsta håret var femte minut kan man kanske acceptera löshår av detta kvalité.

Kan delas i två kategorier:

Trassel-fritt remy: fjällskiktet har tagits bort genom syrabad processen för att minska friktionen mellan hårstrån, vilket leder till att håret trasslar sig mindre. Processen har enormt slitit på håret och håret har väldigt kort livslängd. Efter syrabad processen silikonbeläggs håret för att få glansen, som försvinner efter bara några tvättar.

Normal remy: billigast och lägst kvalitet eftersom fjällskiktet är kvar och hårstråna är i olika riktningar, som trasslar sig så fort håret börjat användas eller efter första tvätten. Håret ser torrt och frissigt ut.

Om man köper det här håret gång på gång blir det dyrare i längden än om man köpt från början remy håret. Non-remy håret kan börja trassla sig redan efter några dagars användning.

För att sammanfatta det kort: billigt löshår, krävs mycket vård och borstande.


Français English Deutsch Italiano Español Chinese

Löshår skola

Här kan du läsa allt om löshår. När man bestämt sig för att skaffa nytt löshår, vet inte man riktigt vart man ska börja, eftersom det finns så många olika namn för samma sak och det är ett stort utbud av olika produkter på marknaden, både bra och dåligt hår. Det är väldigt svårt att veta skillnaden mellan olika kvaliteter och olika metoder, som finns på den svenska marknaden. Allt hänger på kunskap och därför har vi gjort det lätt för dig att skaffa de grundläggande kunskaper om löshåret, så att du kan skaffa just det håret som passar bäst dina inkomster och dina krav.