Indiskt löshår | Allt om löshår & hårförlängning

Indiskt löshår

 

I Indien är det en tradition att donera sitt hår till tempel vid giftermålet, önskan om något eller sorg. Man visar sin tacksamhet genom att donera sitt hår. Håret binds upp i en knut och här har vi remy hår där varje strå ligger åt samma håll. Tempelpersonalen säljer håret och investerar pengarna för folkets bästa i området. Eftersom efterfrågan ökat för håret har det blivit lätt att sälja håret till skillnad som det var förr i tiden då håret slängdes. Håret kan blekas och kemiskt behandlas utan att kvaliteten blir sämre eftersom håret är virgin, dvs obehandlat. Efter att håret lufttorkats får den självfall men kan lätt plattas, lockas eller stylas som man önskar.

Indisk hårstruktur är mest likt europeiskt hår på grund av dess mjukhet och tunnhet och är av mycket hög kvalitet om det är remy, dvs om stråna är vända åt samma håll. Indiskt hår har den ovala formen precis som europeiskt hår medan asiatiskt hår har den runda formen. Tål mycket bättre flera färgningar och andra kemiska behandlingar jämfört med det europeiska håret. Bästa alternativen för den som vill ha mycket för pengarna. Bästa alternativen för extensions eftersom kvinnor donerar håret frivilligt och pengarna går till områdets befolkning plus att det är superfint kvalitet som varar länge. Du kan inte hitta detta hår under tusenlapp om det är äkta indiskt remy hår.

www.looken.se

Français English Deutsch Italiano Español Chinese

Löshår skola

Här kan du läsa allt om löshår. När man bestämt sig för att skaffa nytt löshår, vet inte man riktigt vart man ska börja, eftersom det finns så många olika namn för samma sak och det är ett stort utbud av olika produkter på marknaden, både bra och dåligt hår. Det är väldigt svårt att veta skillnaden mellan olika kvaliteter och olika metoder, som finns på den svenska marknaden. Allt hänger på kunskap och därför har vi gjort det lätt för dig att skaffa de grundläggande kunskaper om löshåret, så att du kan skaffa just det håret som passar bäst dina inkomster och dina krav.