Äkta hår | Allt om löshår & hårförlängning

Äkta hår

 

Äkta löshår är äkta mänskligt hår som kommer från levande människor, oftast från Kina, Indien, Latinamerika och Brasilien men även från europeiska länder t.ex Ryssland, Polen, Spanien och Italien. En del av håret kommer från Armenien, Moldavien, Georgien och Azerbajdzjan. Finns även skandinaviskt löshår men är väldigt sällsynt och dyrt. Äkta hår är mer populärt än syntetiskt hår och man kan göra mycket med det till skillnad från det syntetiska håret. Man kan föna, platta, locka, färga och styla håret precis som det egna.

Läs mer om:

     
        Indiskt hår              Europeiskt kvalitet          Europeiskt hår

   
      Brasilianskt hår     Asiatiskt/Kinesiskt hår

Français English Deutsch Italiano Español Chinese

Löshår skola

Här kan du läsa allt om löshår. När man bestämt sig för att skaffa nytt löshår, vet inte man riktigt vart man ska börja, eftersom det finns så många olika namn för samma sak och det är ett stort utbud av olika produkter på marknaden, både bra och dåligt hår. Det är väldigt svårt att veta skillnaden mellan olika kvaliteter och olika metoder, som finns på den svenska marknaden. Allt hänger på kunskap och därför har vi gjort det lätt för dig att skaffa de grundläggande kunskaper om löshåret, så att du kan skaffa just det håret som passar bäst dina inkomster och dina krav.