Asiatiskt/kinesiskt Hår | Allt om löshår & hårförlängning

Asiatiskt / Kinesiskt löshår

Asiatiskt hår kommer oftast från Kina och klassas som mindre bra hår. Detta hår passar bäst asiater. Bör ej färgas utan om man är ute efter ljusare färg då bör man köpa redan blekt och behandlat hår. Kinesiskt hår är rakt och tjockare än det europeiska håret och har mörk färg från början. Hårstråna är runda i formen medan det europeiska strået är ovala. Passar inte för permanent eller färgning eftersom det är väldigt svårt att få önskvärd färg. Den tål bättre kemiska behandlingar än indiskt och europeiskt hår om håret ej genomgått syrabad. Håret är spikrakt.

Måste göras tunnare och lättare för att det ska passa som extensions och för att den ska passa européerna. För att kunna göra detta krävs mycket kemikalier och syrabad, som leder till att håret förlorar kvaliteten eftersom keratinet förstörs, vilket gör att hårets livslängd blir kortare. Efter att håret sönderbehandlats med syrabad läggs det i silikonbad som gör håret glansigt och strävt, bara för att lura ögat. Liknar mest barbie hår. Först efter att man tvättat håret kan man se hur dålig kvalitet på håret är, eftersom silikonyta slitits bort från stråna och det lämnar torrt och frissigt hår som liknar mest en kvast. Detta hår är billigast och lättast att få tag på. Man måste vårda extra håret samt borsta hela tiden för att den ska kunna vara användbart.

Allt kinesiskt löshår är inte sådant utan det finns även 100 % kinesiskt remy hår som har varje strå vänd åt samma håll och som har behandlats skonsamt. Detta hår har bra kvalitet men ändå passar inte svenskar med svenska rötter som har fint hår, eftersom kinesiska stråna är grova och skiljer sig mycket från det svenska håret. Vem som helst kan se att en bär på löshår. Självklart har inte alla svenskar samma kvalitet på håret men majoriteten har tunt och fint hår. Om man har naturligt grovt hår passar det kinesiska håret som ej silikonbehandlats perfekt.

 

 

Français English Deutsch Italiano Español Chinese

Löshår skola

Här kan du läsa allt om löshår. När man bestämt sig för att skaffa nytt löshår, vet inte man riktigt vart man ska börja, eftersom det finns så många olika namn för samma sak och det är ett stort utbud av olika produkter på marknaden, både bra och dåligt hår. Det är väldigt svårt att veta skillnaden mellan olika kvaliteter och olika metoder, som finns på den svenska marknaden. Allt hänger på kunskap och därför har vi gjort det lätt för dig att skaffa de grundläggande kunskaper om löshåret, så att du kan skaffa just det håret som passar bäst dina inkomster och dina krav.