Tejpträns | Allt om löshår & hårförlängning

Tejpträns

Tejpträns (skin weft eller sandwich metod) – hårtränsbitar är redan förlimmade med tejpband som kan enkelt fästas i håret. Det går även att själv göra egna tejptränsar, genom att köpa tejpen och tränsen separat. Skyddsplasten tas bort från tejpen innan tränsen fästs i håret, sedan fäster man andra tränsen mot den första, alltså det ska vara tejp mot tejp så att ditt eget hår hamnar mellan tejperna. Tejpen kan även värmas med plattången för att den ska hålla bättre. Allt hänger på hur bra tejpen är, om man råkar ha dåligt tejp så lossnar löshår efter bara några dagar. Många tycker att det här är den skonsammaste metoden.

Mest lämplig för dem som har tunt hår eftersom kanten är genomskinlig och på så sätt är förlängningen dold. Lätt att plocka ut tränsarna ur håret med keratinvax remover. Kan vara upp till två månader om det vårdas rätt. Man ska undvika oljor eller att tvätta håret för hårt som kan få tränsen att lossna. Rekommenderas att ha förlängningen i en månad och sedan ta en paus från hårförlängningen i en månad. Om man följer denna regel så återställs hårbotten samt förhindras håravfall från upprepade hårförlängningar.

 

 

Français English Deutsch Italiano Español Chinese

Löshår skola

Här kan du läsa allt om löshår. När man bestämt sig för att skaffa nytt löshår, vet inte man riktigt vart man ska börja, eftersom det finns så många olika namn för samma sak och det är ett stort utbud av olika produkter på marknaden, både bra och dåligt hår. Det är väldigt svårt att veta skillnaden mellan olika kvaliteter och olika metoder, som finns på den svenska marknaden. Allt hänger på kunskap och därför har vi gjort det lätt för dig att skaffa de grundläggande kunskaper om löshåret, så att du kan skaffa just det håret som passar bäst dina inkomster och dina krav.