Ringhair | Allt om löshår & hårförlängning

Ringhair

Ringhair – kallas även Loophair. Är en förenklad version av stickhair som kom ut på marknaden för några år sen, men blev snabbt populär bland löshår användare. Slingorna är redan färdiga med microringar på ändarna. Slingorna kan fästas enkelt helt utan lim och värme. Det finns en plastögla högst upp på slingan, ser ut som en ring gjord av genomskinlig  plasttråd och i varje ögla finns det en tunn microring. För att binda det egna håret med hårslingan trär man först det egna håret igenom öglan och drar i plastöglans draghandtag och det egna håret kommer att följa med. Sedan klämmer man fast med en tång som låser ringen och på så sätt binder löshåret med det egna håret.

Väldigt enkel att utföra på kort tid. Borttagningen är lika enkel som isättningen. Denna metod anses slita minst på håret och har snabbt blivit en succé bland kändisar. Det innehåller inte lim, keratin eller annat klet. Fortfarande kan inte ditt hår andas under dessa fästena och fästena måste lämna lite slitage på just dessa ställe där fästena satt. Även denna metod kan klia lite och kännas obehaglig särskilt i början. Det är viktigt att slingorna är inte så små så att man behöver 300 hundra sådana.

                               Källa: hair-extensions-hotstyle.com

 

Français English Deutsch Italiano Español Chinese

Löshår skola

Här kan du läsa allt om löshår. När man bestämt sig för att skaffa nytt löshår, vet inte man riktigt vart man ska börja, eftersom det finns så många olika namn för samma sak och det är ett stort utbud av olika produkter på marknaden, både bra och dåligt hår. Det är väldigt svårt att veta skillnaden mellan olika kvaliteter och olika metoder, som finns på den svenska marknaden. Allt hänger på kunskap och därför har vi gjort det lätt för dig att skaffa de grundläggande kunskaper om löshåret, så att du kan skaffa just det håret som passar bäst dina inkomster och dina krav.