Clips-On | Allt om löshår & hårförlängning

Clips-On

Clip on: clip-on och clip-in är samma sak. Anses som den skonsammaste tekniken och väldigt bra alternativ till permanent hårförlängning. Blir allt mer populär för varje dag och finns i både äkta och syntetiskt hår.  Det tar endast 5-10 minuter att sätta i håret och endast några minuter för att ta av håret. Väldigt viktigt att ta ut löshåret försiktigt och inte dra för hårt för att undvika slitage på håret.  Lämpligt för de som är ute efter en tillfällig lösning och de som vill sova fritt och bekvämt. Skönt att kunna ta av håret när man simmar, duschar, är på stranden, sover eller tränar. Om det är äkta hår kan man behandla håret på samma sätt som man gör med det egna håret, dvs, platta, locka, färga, tvätta m.m .

Clip on metoden är billigast i längden eftersom löshåret inte slits under natten när man sover eller tvättas varje gång man tvättar eget hår. Om man vill att det ska hålla ännu bättre ska man tupera och spraya håret där man planerar att sätta i clipsen. Kan lämna lite slitage på just dessa ställen.

Mycket billigare än permanent hårförlängning.  Man kan köpa clip-on setet med redan insydda klämmor eller köpa separat tränsen och klämmor för att sedan klippa håret i delar efter egna behov samt sy in klämmor själv.

 

Français English Deutsch Italiano Español Chinese

Löshår skola

Här kan du läsa allt om löshår. När man bestämt sig för att skaffa nytt löshår, vet inte man riktigt vart man ska börja, eftersom det finns så många olika namn för samma sak och det är ett stort utbud av olika produkter på marknaden, både bra och dåligt hår. Det är väldigt svårt att veta skillnaden mellan olika kvaliteter och olika metoder, som finns på den svenska marknaden. Allt hänger på kunskap och därför har vi gjort det lätt för dig att skaffa de grundläggande kunskaper om löshåret, så att du kan skaffa just det håret som passar bäst dina inkomster och dina krav.