Remy | Allt om löshår & hårförlängning

Remy hår

Remy (cuticle) – innebär att varje hårstrå är vänd mot samma riktning, det vill säga rot åt ena hållet och top åt det andra hållet. Eftersom alla stråna är precis i samma position som de var när de växte kommer det att trassla mycket mindre än non-remy håret. Remy håret har tillverkats noggrant och försiktigt så att fjällskiktet lämnades intakt, m.a.o alla toppar och rot änderna är vända mot var sitt håll. Ett sådant hår skiljer sig inte från det egna håret.

Detta hår är lättare att färga, locka, tvätta, torka och borsta. När håret färgas ljusare innan den ska säljas vidare lämnas hårskaftet intakt och håret ser fortfarande friskt, naturligt och vackert ut, eftersom håret redan från början hade bra kvalitet. Har mycket längre livslängd än non-remy håret. Endast äkta mänskligt hår kan vara remy, ej syntetiskt hår. Om fjällskiktet inte är förstört anses detta hår ha det bästa kvalitet och kan inte hittas under 1 000 kr.

Vissa källor säger att varje hårstrå är handplockad och noga utvald och kan komma från 1-40 donatorer medan andra källor säger att en förpackning av löshår ska komma från ett mänskligt huvud. En sak är säker att de hår som kommer från en donator är bättre än de som kommer från flera.

 


Français English Deutsch Italiano Español Chinese

Löshår skola

Här kan du läsa allt om löshår. När man bestämt sig för att skaffa nytt löshår, vet inte man riktigt vart man ska börja, eftersom det finns så många olika namn för samma sak och det är ett stort utbud av olika produkter på marknaden, både bra och dåligt hår. Det är väldigt svårt att veta skillnaden mellan olika kvaliteter och olika metoder, som finns på den svenska marknaden. Allt hänger på kunskap och därför har vi gjort det lätt för dig att skaffa de grundläggande kunskaper om löshåret, så att du kan skaffa just det håret som passar bäst dina inkomster och dina krav.