Tips & Råd | Allt om löshår & hårförlängning

Tips & råd

  • Det bästa ”undersöka metoden” för att ta reda på om det är remy hår eller om det är äkta hår, är att tvätta håret, torka och avsluta med plattången. Syntet skulle smälta vid användning av plattången.
  • Märkeshår är lite säkrare eftersom tillverkarna måste hålla hög kvalitet hela tiden eller göra det även bättre för att kunderna ska återkomma. Om man köpt ett märkeshår och är supernöjd då kan man rekommendera vidare produkten, medan om håret var av billigt och dåligt kvalitet så sprider man även det. Därför ligger det i tillverkarnas intresse att producera det högsta möjliga kvalitet med de resurser som de har. När det gäller icke-märke kan hår försäljarna byta leverantörer hur många gånger de vill, eftersom de har inget att förlora på det.
  • Billigare hår kan vara utblandat med djurhår eller syntet men ändå säljas som 100% äkta hår.
  • Eftersom man betalar för längden ska man se till att det inte finns för många korta stråna, single drawn är helt okej eftersom de kortaste stråna har tagits bort och man får en fin längd som blandar sig fint med det egna, utan att man behöver betala frisören för en ej planerad klippning.

Français English Deutsch Italiano Español Chinese

Löshår skola

Här kan du läsa allt om löshår. När man bestämt sig för att skaffa nytt löshår, vet inte man riktigt vart man ska börja, eftersom det finns så många olika namn för samma sak och det är ett stort utbud av olika produkter på marknaden, både bra och dåligt hår. Det är väldigt svårt att veta skillnaden mellan olika kvaliteter och olika metoder, som finns på den svenska marknaden. Allt hänger på kunskap och därför har vi gjort det lätt för dig att skaffa de grundläggande kunskaper om löshåret, så att du kan skaffa just det håret som passar bäst dina inkomster och dina krav.